header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Maa
1

Vrijwilligers gezocht voor de leukste commissie van Hisalis!

Voor de Jongste Jeugd-commissie van Hisalis zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan de begeleiding van de Jongste Jeugd binnen de club.

Bij de Jongste Jeugd draait het om de drie kernwaarden Plezier, Veilig en Leerzaam. 

Als Jongste Jeugd-commissie dragen we er zorg voor dat deze drie kernwaarden centraal staan bij alle teams in de F- en E-categorie die spelen in 3-, 6- en 8- tallen binnen onze vereniging. 

Als Jongste Jeugd-commissie zorgen we onder andere voor:

* het plaatsen van kinderen in de teams, 
* het inschatten van het niveau van de teams, 
* het zorgen voor een teambegeleider op ieder team, 
* de communicatie met andere verenigingen en de Jongste Jeugd-commissie van het district
* contact met de trainers over de teams en voortgang,
* uitleg aan nieuwe begeleiders/ teams,
* ontvangst van de teams op zaterdag en het uitdelen van de materialen

Daarnaast organiseren we samen leuke evenementen op de club zoals de Jongste Jeugddag, het afsluitend toernooi waaraan alle Jongste Jeugd F-en E-teams van clubs uit de regio aan deelnemen en natuurlijk de "Pietendiscoā€¯

Naar wie zijn we op zoek?

Hockey ervaring is leuk, maar absoluut niet vereist. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen met de organisatie, zodat er goed en leuk gehockeyd en getraind kan worden door onze jongste leden.

In lijn met de visie van de KNHB gaat het bij de Jongste Jeugd vooral om spelplezier, ongeacht de uitslag van een wedstrijd. Er worden bij de Jongste Jeugd dan ook geen competitiestanden bijgehouden.

Voor ons is de grootste beloning als deze jeugd teams na de wedstrijd vol enthousiasme en met rode hoofdjes het veld afkomen, omdat ze zo lekker gehockeyd hebben. Een spannende wedstrijd spelen, moe van het veld stappen en samen met de tegenstander na afloop limonade drinken en uitpuffen. Daar gaat het om!

Tijdsbesteding binnen deze commissie:  circa 2 uur per week in overleg (maanden september t/m november en maart t/m juni).
Vind je het leuk om hierbij mee te helpen of wil je eens met ons spreken om te kijken of deze commissie bij je past, mail ons gerust even! 
Je kunt ons bereiken via [email protected]


Namens de Jongste Jeugd Commissie,
Bram, Marlies, Tanja

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.