header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen H1/D1 Nov
11

Dames 1 houdt lang stand tegen koploper Noordwijk: net 2-3 verlies

Nieuws afbeelding

Op een prachtige zonnige zondagmorgen ontving Hisalis de koploper van de competitie Noordwijk. Het was dus een heuse Bollenstreekderby tussen Hisalis en Noordwijk op het veld in Lisse. Dit zorgde voor een goede sfeer en de wil om te winnen was volop aanwezig.

 

Na het eerste fluitsignaal ging het gelijk op, Noordwijk benutte echter de eerste serieuze kans  en scoorde uit een tip-in. Hisalis toonde direct daarna haar veerkracht en ging  vol voor de gelijkmaker. Anne van Tol kreeg haar kans en sloeg met een harde backhandslag de 1-1 in het doel van Noordwijk. Tot de rust hielden beide teams elkaar in evenwicht met over en weer gevaarlijke aanvallen.

Na rust was het opnieuw Noordwijk die de ban brak met hun tweede tegendoelpunt. Dit zorgde wel voor een opleving in felheid van het team van Hisalis. Binnen een minuut kwam er een prachtige actie van invaller uit Meisjes A1 Bente de Haas over de linkerkant, haar voorzet kwam nauwkeurig aan bij de inkomende Benice Wielinga die de 2-2 kon intippen.

 

Het leek er lang op dat Hisalis voor een kleine sensatie zou zorgen door een punt te pakken tegen de koploper, maar tot grote spijt van Hisalis wist Noordwijk in de laatste minuut toch de 2-3 te scoren wat wel een domper was na de grote inzet van de thuisploeg. De laatste twee wedstrijden voor de winterstop zijn tegen lager geplaatste tegenstanders dus dat biedt nog goede perspectieven voor Hisalis.

 Verslag D1: Lindy Out

Foto’s D1 : Sam Hoekstra

 

Caroline van den Bosch

PRCOM HC Hisalis

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.