header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Sep
10

Hockey Academie Hisalis

Sinds het vertrek van Robert Noall zijn wij hard aan het werk gegaan om een goede invulling te kunnen geven aan de trainingen voor de Jongste Jeugd en voor de D-lijn. 
Wij kunnen jullie met veel plezier melden dat wij vanaf de start van het nieuwe seizoen beginnen met onze eigen Hockey Academie Hisalis (HAS).

Wat gaat er veranderen?

Met ingang van 2 september zullen alle Jongste Jeugdteams trainen op de woensdag en de vrijdag van 16:30-17:30 uur. Onze jongste leden bij de Funkey zullen alleen op de vrijdag trainen.
Aansluitend zal de D-lijn trainen van 17:30-19:00 uur. 
Hisalis gaat gebruik maken van een leersysteem, Theo genaamd. Dit is een leer- en communicatiesysteem in een web en app-omgeving. Het wordt aangeboden door Theo-door BV (zie voor meer informatie de website www.theo-door.com).

Het seizoen zal in leerblokken worden verdeeld zodat er per lijn een duidelijke opbouw in de trainingen zit. Onze jeugdtrainers zullen daarbij ondersteund worden door meerdere Veldcoördinatoren. Deze Veldcoördinatoren zorgen voor de juiste trainingen en begeleiden de jeugdtrainers. De Veldcoördinatoren staan onder supervisie van een Technisch Coördinator.
Alle teams worden gekoppeld aan eigen trainers die met het nieuwe systeem nauw zullen gaan samenwerken met de coaches.

Bij de allerkleinsten zullen wij een beroep blijven doen op de ouders om te coachen, maar daar waar mogelijk zal onze eigen enthousiaste jeugd naast het trainen ook gaan coachen.

Als Jongste Jeugd en Technische Commissie zijn wij heel erg enthousiast over de Hockey Academie Hisalis en hopen binnen de JJD (en ook de andere lijnen) op deze manier weer een goede stap te zetten in de professionalisering van onze trainingen.


Jongste Jeugd Commissie  en Technische Commissie 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.