header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Jun
18

Praktische informatie Familiedag 22 juni

Zijn de spiertjes de afgelopen weken nog een beetje in beweging geweest? Oftewel ben jij en is jouw team er klaar voor? Want nog maar 4 nachtjes slapen en dan vindt de Hisalis Familiedag plaats. Om te zorgen dat alles gezellig en vlekkeloos verloopt, willen we graag nog wat praktische info, huishoudelijke mededelingen en kleine (maar wel belangrijke) regeltjes met je delen.


Zorg dat je op tijd bent! – De Starttijd

48 teams die meedoen! Fantastisch toch? Dat betekent ook een strakke planning. Zorg er daarom voor dat je op tijd aanwezig bent op de dag zelf, maar ook op tijd bij jouw wedstrijden en fluitwedstrijden. 


9:10 uur - aankomst alle teams!

9:35 uur - we starten met z’n allen op veld 1 met de warming-up

9:50 uur - de toeter gaat af en de eerste wedstrijden beginnen


Uitbreiding van je team?

De inschrijving zat al snel vol. Maar misschien heb jij toch nog een plekje in een team weten te veroveren. Lucky you! Mocht je nog niet in het team ingeschreven staan, zorg dan dat jouw teamcaptain jou nog inschrijft. LET OP! De teamcaptain heeft een inschrijfbevestiging ontvangen. Hierin staat een link waarin je wijzigingen kunt doen in het team. Doen er extra spelers mee in het team, dan kan de teamcaptain invullen of je met het toernooi meedoet en of je wel of niet mee wil eten. De teamcaptain ontvangt een extra Tikkie van ons. Makkelijk geregeld! 


18 jaar en ouder? – Alcoholbeleid

Logisch natuurlijk maar alcohol wordt alleen aan je geschonken als je 18 jaar of ouder bent. De club krijgt serieus problemen als er mensen zijn die toch alcohol drinken en jonger dan 18 jaar zijn. Dat kan een alcoholverbod voor de hele club betekenen. Dat wil je toch niet op je geweten hebben! 


Laat je eigen alcohol thuis!

Nu we het toch over alcohol hebben. Het is NIET toegestaan om zelf alcohol mee te nemen. Betrappen we je hier toch op, dan wordt het direct ingenomen en ben je het kwijt. Zonde toch?!


Sinds 1 mei rookvrij

Sinds 1 mei dit jaar is de club rookvrij. Dat betekent dit er nergens op de club gerookt mag worden. Dus ook niet langs de velden!  


Zon, zon, zon - Smeer je goed in en drink voldoende water

Het ziet er naar uit dat het zonnetje goed haar werk gaat doen deze dag. Heerlijk! Smeer je wel goed in! En drink de hele dag voldoende water. Let ook goed op kinderen of ze niet verbranden en genoeg drinken.


Oeps een ongelukje – De EHBO

Een valpartij, een stick tegen je schenen… Liever niet natuurlijk, maar een ongeluk op zo’n Familiedag zit in een klein hoekje. Heb je hulp nodig van de EHBO, kom dan zo snel mogelijk naar het houten G-hockey hokje achterin bij veld 2. Daar zit de EHBO-post met hulpverleners van het Rode Kruis dit jaar. Of spreek iemand van de evenementencommissie aan. Zij zijn te herkennen aan het rode Crew-Shirt. 


Fotowedstrijd - #hisalisfamiliedag

Ongetwijfeld worden er op de dag zelf heel wat kiekjes gemaakt. Heb jij Instagram? Post je foto dan met de #hisalisfamiliedag. Jouw foto zou zo maar in de prijzen kunnen vallen!


Genoeg vertier voor iedereen – spelers en supporters

De hele dag bruist het op de club van de energie en de gezelligheid. Iedereen is welkom op de Hisalis Familiedag om hier deelgenoot van te zijn. Spelers, maar ook supporters. Wil je een team supporten of was je net te laat met inschrijven? Voel je welkom! Er is genoeg te doen en te beleven voor jong en oud. 


Tot slot…

…wensen we iedereen alvast een zeer gezellige dag! Geniet er vooral van. Winnen is leuk maar zeker niet het belangrijkste. 


Tot zaterdag! Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

17-4 Wafel Woensdag