header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Jun
14

Nieuwe website Hisalis!

Het is zover - vol trots, en met veel dank aan onze implementatiepartner LISA-IT, presenteren wij de nieuwe website van Hisalis! We hebben gekozen voor een moderne, kleurrijke en overzichtelijke vormgeving met veel aandacht voor beeldmateriaal, sfeer en social media. Daarnaast is de site ook geoptimaliseerd voor gebruik op smartphones.

Met deze website richten we ons explicieter dan voorheen op het profileren van de club en haar sponsors, en in het bijzonder op het enthousiasmeren en werven van nieuwe leden en sponsoren. De "jongenslijn" wordt via het gebruikte beeldmateriaal uitdrukkelijker onder de aandacht gebracht. Een andere belangrijke functie van de website blijft het informeren van de lokale pers over wat er bij de vereniging speelt (in het bijzonder voor wat betreft de vaandelteams).

De informatie over trainingen, teams, wedstrijden en uitslagen is overzichtelijker dan ooit in te zien via de website. In de praktijk zien we echter dat leden en hun ouders voor wat betreft dit type informatie heel veel gebruik maken van de club-app. Beide kanalen blijven uiteraard naast elkaar bestaan.

We hebben onze uiterste best gedaan om alleen foto’s te plaatsen die passen binnen onze privacyverklaring. We publiceren beelden die de hockeysport en/of het verenigingsleven aangaan en plaatsen daarbij alleen foto's waarvan wij denken dat die voor iedereen leuk zijn.

Voor de nieuwe website hebben we geprobeerd zoveel mogelijk toestemming te verkrijgen voor foto’s waarop minderjarigen herkenbaar staan afgebeeld. Niettemin kan het zijn dat er foto’s op de site staan waar iemand niet blij mee is, of waarvoor geen toestemming is/wordt gegeven. Is dat het geval, stuur dan even een mailtje aan [email protected]. We zorgen er dan voor dat deze foto’s zo snel mogelijk worden vervangen.

Het werk aan een website is nooit ‘af’ en in de komende tijd gaan we zeker nog wat puntjes verbeteren. Niettemin wensen we jullie alvast heel veel plezier met de nieuwe website!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.