header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Mei
15

Selectie Trainingen 2019 / 2020

Nieuws afbeelding
De selectietrainingen komen er weer aan!

Ieder jaar is er weer de spannende periode voor spelers (en hun ouders) waarin bekend gaat worden in welk selectie-, sterkte- of breedteteam ze terechtkomen. Voor het uitgebreide selectiebeleid zie bijlage.
 

Voor de duidelijkheid 


Selectietrainingen zijn bedoeld om te kijken wie de beste spelers zijn in een lijn. Deze spelers komen dan ook in het eerste team. De selectie is niet voor de samenstelling van de breedte-teams. Die worden aan de hand van de TIPS en de gesprekken met de trainer/coach samengesteld. Hierbij wordt ook rekening gehouden met vriendjes en vriendinnetjes.


Geen selectie voor de D-Jeugd

Vanaf dit jaar zijn er geen selecties meer voor de D-jeugd. Dit heeft de KNHB vorig jaar al besloten.

 

Data

  • Eerste ronde: maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni.
  • Tweede ronde: dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni.

Proces


Jongens


Gezien de aantallen zijn er dit jaar géén selectietrainingen voor de A en de B lijn. Voor de C lijn zijn er in de eerste ronde twee trainingen. Alle eerstejaars-C en tweedejaars-D spelers doen hier in ieder geval aan mee.

 

Meisjes


Eerste ronde: 

  • Voor de A lijn worden alle speelsters uitgenodigd die nu in de A2 (1e-jaars) of B2 (2e-jaars) zitten, aangevuld met de geselecteerde "uitblinkers” (zie beleid) uit de breedte-teams.
  • Voor de B lijn worden alle speelsters uitgenodigd die nu in de B2 (1e-jaars) of C2 (2e-jaars) zitten, aangevuld met de geselecteerde "uitblinkers” (zie beleid) uit de breedte-teams.
  • Voor de C lijn worden alle speelsters uitgenodigd die nu in de C2 (1e-jaars) of D2 (2e-jaars) zitten én alle "uitblinkers” (zie beleid) uit de breedte-teams C.
  • En alle Tweede jaars D speelsters die nu in een breedte-team zitten.

Tweede ronde: 

  • Voor de A lijn worden alle speelsters uitgenodigd die nu in de A1 (1e-jaars) of B1 (2e-jaars) zitten, aangevuld met speelsters die in de 1eronde geselecteerd zijn.
  • Voor de B lijn worden alle speelsters uitgenodigd die nu in de B1 (1e-jaars) of C1 (2e-jaars) zitten, aangevuld met speelsters die in de 1eronde geselecteerd zijn.
  • Voor de C lijn worden alle speelsters uitgenodigd die nu in de C1 (1e-jaars) of D1 (2e-jaars) zitten, aangevuld met speelsters die in de 1eronde geselecteerd zijn.

Verhinderd bij selectietrainingen

 

Bij eventuele verhindering moet dit tijdig bij de TC worden aangegeven ([email protected]). De TC zal hierop beslissen of én hoe de speler alsnog kan worden beoordeeld. Spelerslijsten met data worden eind mei gepubliceerd op de site.


Met sportieve groet,
De Technische Commissie

 

 

 
Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.