header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Maa
25

Ernstige verkeershinder 13 april

Op 13 april spelen 1 of meerdere teams van jullie vereniging bij ons op Hisalis. Zouden jullie alsjeblieft onderstaand bericht aan de betreffende teams door willen sturen?

In verband met het jaarlijks Bloemencorso is de club op 13 april vanaf 12:00 uur ZEER LASTIG bereikbaar. Vanaf 13:00 wordt de belangrijkste toegangsweg, de Heereweg, afgesloten voor alle verkeer. Reken op een behoorlijke vertraging richting Hisalis en vertrek dus ruim op tijd.

Hisalis is op 13 april het best bereikbaar vanuit de richting Haarlem via Aerdenhout en Vogelenzang vanaf de N206 (de 'Provinciale weg') richting Lisse. Vanaf de Delfweg het spoor over en dan via de Stationsweg langs de Keukenhof. Daarna vóór de (tweede) grote parkeerplaats van de Keukenhof rechtsaf devan Lyndenweg op.Aan het einde van deze weg links de Spekkelaan op. Dan rechts parkeren bij F.C. Lisse of links bij Hisalis (let op: zeer beperkt aantal plaatsen).

We willen iedereen adviseren om zo vroeg mogelijk, het liefst in de ochtend al, naar Lisse te komen, zodat je grote vertraging vermijdt.

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.