Wedstrijdverslagen H1/D1 Maa
20

Dames 1 Hisalis verliest met 2-1 uit van Abcoude

Zondag was weer de eerste uitwedstrijd van de tweede seizoenshelft voor Dames 1 van Hockeyvereniging Hisalis. Om 11 uur vertrok het team naar Abcoude.

Ondanks de harde wind begon Hisalis uitgerust aan de wedstrijd en kwam het team goed uit de startblokken. Hisalis had meerdere kansen die er maar niet in gingen. Ook een mooie bal van Zoë Duivenvoorden richting de kruising en een mooie tip in van Tess van Bochove konden de keeper van Abcoude niet passeren. Na 35 minuten ging Hisalis met een 0-0 stand de kleedkamer in.

In de tweede helft hadden de bezoekers moeite met het spel van Abcoude en forceerden de thuisploeg een strafcorner. Het was hun  eerste kans van de wedstrijd en deze ging er helaas meteen in. 10 minuten voor tijd wist Hisalis zelf een strafcorner te halen. Deze werd benut door een tip in van Zoë. Maar helaas viel 5 minuten later toch nog een tegen doelpunt zodat de eindstand 2-1 voor Abcoude was.

Helaas dus zonder punten weer terug naar Lisse. Komende weken gaat het team weer hard trainen om over 2 weken weer te knallen. Volgende weekend is er namelijk geen wedstrijd. Op 31 maart zal Hisalis het opnemen tegen Catwijck in Katwijk

Verslag Dames 1: Jolien van Schieveen, Foto Dames 1: Christopher  Olie