Wedstrijdverslagen H1/D1 Okt
1

Dames 1 verliest thuis van streekgenoot Catwijck: 1-4

Na de verloren uitwedstrijd bij Catwijck vorig seizoen waren de dames van Hisalis gebrand om nu te gaan winnen. Echter dachten de bezoekers daar ook zo over. Na een slordige 20 minuten, waarin het ontbrak aan scherpte en felheid bij Hisalis, stond de score op 0-2 voor Catwijck. In het tweede gedeelte van de eerste helft kwam Hisalis meer in hun spel. Helaas was het niet voldoende om de wedstrijd om te buigen. Na de 0-3 van Catwijck kon Hisalis wat terug doen: op slag van rust wist Jolien van Schieveen wist te scoren vanuit een strafcorner.

In de tweede helft probeerde Hisalis de achterstand goed te maken door sneller en actief hockey. Ondanks mooie reddingen van keepster Laura Vos, wist Catwijck nog de 1-4 te scoren. In de laatste 10 minuten wist Hisalis vaker de achterhoede van Catwijck onder druk te zetten en konden de dames zelfs wat kansen te creëren. Helaas was dit te laat en niet genoeg en bleef de eindstand staan op 1-4.

Verslag: Kim de Munk

Foto’s: Henk Cozijn