header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Aug
24

YEAH! DE ZOMER IS BIJNA VOORBIJ!!

Wij kunnen namelijk niet wáchten tot het nieuwe skiseizoen van start gaat! Ondanks de hitte, werken wij in de zomer keihard door om alles weer tot in de puntjes klaar te hebben voor de Open Dag op zondag 2 september.    

Zoals je van ons gewend bent, blijven wij ons skicentrum verbeteren omdat we het belangrijk vinden om de kwaliteit hoog te houden. Zo ligt er op baan 1 een gloednieuwe skimat, is ons materiaal aangevuld met ski's welke speciaal ontwikkeld zijn voor de rolbaan én kreeg de receptie een nieuwe look!

Nog even en iedereen mag het nieuwe materiaal uitproberen en een kijkje nemen in ons vernieuwde skicentrum! Tot 2 september!  
Inschrijving ski- en snowboardlessen 

Vanaf nu kun je je aanmelden voor onze ski- en snowboardlessen én voor de speciale openingsaanbieding!

Zondag 2 september gaat het seizoen van start met de Open Dag van 10.00-17.00 uur met gratis proeflessen en kinderactiviteiten. 
Bekijk de speciale openingsaanbieding
Vanaf maandag 3 september zijn we weer 7 dagen per week geopend! Vanaf deze week starten alle ski- en snowboardlessen. Wil jij je nog of alvast aanmelden voor een van onze reguliere lessen? 
Bekijk ons aanbod reguliere lessen 

Wintersportreizen


Op wintersport met Skicentrum Sassenheim biedt garantie voor sportiviteit én gezelligheid! Twijfel niet langer en ga met ons mee op wintersport! Je krijgt skibegeleiding op jouw niveau van één van onze skileraren die je meeneemt door het skigebied én tegelijkertijd je techniek bijschaaft. Wij bieden keuze uit de volgende 3 reizen:  Klik op een van bovenstaande opties en bekijk het volledige aanbod.
Vol=Vol!