header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jun
6

Keuze vriendin(nen) seizoen 2018/2019

Beste meisjes Junioren,


Binnenkort zullen de laatste wedstrijden gespeeld worden door de Meisjes Junioren en meisjes E8-tallen. Hopelijk kan ieder team weer terugkijken op een mooi hockeyseizoen.

 

Binnen de Lijncoördinatie van Meisjes Junioren wordt momenteel alweer druk gekeken naar het aantal teams wat Hisalis in kan schrijven voor het volgende seizoen. Het is altijd een hele klus om de juiste teams te formeren en de meisjes zoveel als mogelijk bij vriendinnen te plaatsen.

 

Dit is dan ook de reden om nu alvast te vragen ons zo snel mogelijk te laten weten bij welke vriendin of vriendinnen je graag in het team wilt spelen in het komende seizoen. Je kunt dit doen door vóór zondag, 10 juni 2018 een email te sturen aan [email protected] waarin je aangeeft bij welke (maximaal) 3 vriendinnen je in het team geplaatst wilt worden. Het is belangrijk dat je een top 3 aangeeft:

  • #1 vriendin A
  • #2 vriendin B
  • #3 vriendin C

 

Hoewel wij zeker ons best zullen doen, willen wij hierbij toch benadrukken dat het doorgeven van namen van vriendinnen niet altijd de garantie geeft dat je bij alledrie of zelfs bij één vriendin wordt geplaatst.

 

Er zijn meerdere afhankelijkheden waar wij als lijncoördinatie, bij het indelen van de teams, rekening mee moeten houden:

  • De leeftijd van jezelf of van je vriendin (het is soms mogelijk dat vriendinnen worden doorgeschoven naar een hogere lijn terwijl je zelf in de huidige lijn blijft. De KNHB hanteert een peildatum van 1 oktober en ondanks dat hier in afgelopen jaren soms vanaf is geweken, kan het zo zijn dat het dit jaar niet mogelijk is. De reden hiervan vind je in het volgende punt. Verder benadrukken wij nogmaals dat het niet mogelijk is om in een lagere lijn te worden ingedeeld terwijl je volgens je leeftijd in een hoger team ingedeeld zou moeten worden).
  • Het aantal meisjes in een team (wanneer teams 'vol' zijn, is het mogelijk dat kinderen met een geboortedatum na 1 oktober, niet worden doorgeschoven. Dit geldt ook voor teams die te weinig meisjes hebben. In die gevallen worden meisjes met een geboortedatum van op of na 1 oktober niet doorgeschoven.)
  • De meisjes die geplaatst worden in de selectieteams: het eerste en tweede team. Het is mogelijk dat je zelf in een selectieteam wordt geplaatst en je vriendinnen niet en andersom is dit natuurlijk ook mogelijk.

 

Natuurlijk zullen wij ons best doen om vriendinnen zoveel mogelijk bij elkaar te plaatsen maar om teleurstellingen te voorkomen, vinden wij het belangrijk om in deze mail nog eens door te geven dat ook wij soms beperkt worden in onze keuzes.

 

Daarnaast willen wij jullie laten weten dat we ook meenemen bij het formeren van de teams dat de keuze van vriendinnen 'wederzijds' moet zijn. Wanneer je bijvoorbeeld vriendin #1,2 of 3 doorgeeft als jouw keuze maar dit meisje of geen van de meisjes noemt jou niet als vriendin, dan kan het zijn dat je niet bij één of meer van jouw keuzes wordt geplaatst.

 

Graag horen wij vóór zondag, 10 juni as. wat je keuze is. Mocht je antwoord later binnenkomen dan deze dag, dan kunnen wij helaas niet garanderen dat wij je keuze mee kunnen nemen.


Hartelijke groet,

 

Lijncoördinatie Meisjes Junioren Hisalis

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.