header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Mei
9

Zweten en eten voor het goede doel

Het seizoen afsluiten met je teamgenoten bij Zweten & Eten! Samen ga je de uitdaging aan en geniet na het sportieve gedeelte van de Food Trucks. De organisatie van Zweten & Eten zorgt voor live muziek, gezelligheid en fun. Zorg jij dan voor een team en support?

Wat is het?

Zondag 10 juni wordt voor de tweede keer het event ‘Zweten & Eten’ georganiseerd. Vorig jaar begonnen als hip en modern concept in de Bollenstreek om geld in te zamelen voor kinderen van wie de ouders onvoldoende middelen hebben om ze te laten sporten of bijvoorbeeld muziekles te volgen. Nu al een begrip in de streek waarin sport (Run-Bike-Run), eten (Foodtruckfestival) en gezelligheid worden gecombineerd. Zweten & Eten heeft maar één doel: een dag voor iedereen!

De toegang is gratis. Wel moet je je voor een aantal activiteiten inschrijven.

Zweten…

Deze tweede editie van Zweten & Eten vindt dit jaar plaats op het terrein van de Keukenhof. Op zondag 10 juni om 13.00 uur start de Run-Bike-Runwedstrijd waarin teams of individuele sporters diverse afstanden kunnen afleggen. Het kinderplein is ook vanaf 13:00 geopend. Hier worden kinderen vermaakt met onder andere spelletjes, springkussens en een stoepkrijtwedstrijd. Als laatste activiteit wordt de KidsRun georganiseerd, waar meer dan 100 kinderen zoveel mogelijk rondjes af leggen.

& Eten

Van al dat eten krijg je natuurlijk trek! Foodtrucks zijn dan ook volop aanwezig waarbij bezoekers kunnen genieten van overheerlijke culinaire gerechten. Gedurende het gehele event is er Live Muziek in combinatie met een DJ. Gezelligheid staat voorop! Uiteindelijk gaat het erom dat iedereen een leuke dag heeft en dat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald.

Goede doel

De opbrengsten van het evenement gaan in zijn geheel naar het Jeugdfonds Sport en Cultuur van Lisse. Het fonds maakt het mogelijk dat kinderen van ouders die het niet breed hebben toch kunnen sporten, hun zwemdiploma kunnen halen of mee kunnen doen aan culturele activiteiten. Kortom, een evenement in Lisse waarin het geld dat wordt opgehaald ook in Lisse wordt besteed.

Schrijf je nu in!

Inschrijven voor de Run-Bike-Run, de KidsRun of de stoepkrijtwedstrijd kan via de website www.zweteneneten.nl