header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Okt
30

Onderling D, C en B Toernooi.

Zaterdag heeft een minitoernooi plaatsgevonden voor de meisjes breedteteams D – C – B. De opkomst bij de D en C meiden was groot en er heerste een leuke ontspannen sfeer. De D & C hebben drie wedstrijdjes van 25 minuten gespeeld en de B één partij van 2 x 30 minuten.

De aanwezige teams werden gehusseld en tot nieuwe gelegenheid teams samengevoegd. Drie meiden van de hockeyschool hebben de verschillende D & C teams onder de hoede genomen. Deze meiden: Sanne Eichhorn, Robin de Koker, Puck Schoonderbeek verdienen een enorme pluim. Onder hun leiding lieten ze de teams bloeien en samenspelen, waarbij niet te merken was dat de teams voor het eerst samenspeelden.

Natuurlijk moesten de wedstrijden gefloten worden. Daarom onze dank voor Lennart Petiet, Arno vd Vleuten en Fred Westerop. Twee toppers Auke Hoekstra en Robin Storm willen we extra in het zonnetje zetten zij hebben respectievelijk 2 en 3 uur achter elkaar gefloten met telkens maar een korte pauze.

Verder willen we ook de barmedewerkers, de lijncoördinatoren, Kim vd Bilt en Maud Wijsman bedanken voor hun bijdrage.

Graag willen wij: Anja, Jorien, Wendy en Yvonne, alle meiden die hebben deelgenomen aan het toernooi bedanken voor jullie inzet, zonder jullie was het niet zo’n succes geweest.

Bestuur & TC HC Hisalis

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.