header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Okt
12

Hisalis en Hoogvliet hockeyplaatjesactie 2017-2018

Na het grote succes van 5 jaar geleden, krijgt Hisalis dit seizoen weer de gelegenheid om mee te doen met de Hoogvliet hockeyplaatjesactie. De supermarktketen bestaat 50 jaar en geeft in haar winkels bij de aankoop van boodschappen zes weken lang plaatjes weg van leden van lokale sportverenigingen. 

Als vereniging zien wij deze actie als een geweldige kans om Hisalis extra te promoten en dat willen wij onze (jeugd)leden niet ontnemen. Hoe cool is dat: je eigen hockeyplaatje, het plaatje van je favoriete speler of speelster en een heel album vol met je teamgenootjes en alle andere (jeugd)spelers van Hisalis!

Wij gaan van alle leden, coaches en teambegeleiders een foto maken om in het album te plakken. Daarnaast komt er ook van ieder team een foto in het speciaal voor ons en door ons gemaakte verzamelalbum.

De spaaractie bij Hoogvliet gaat in het voorjaar van 2018 van start. De foto’s worden al in de komende periode op de club gemaakt, te weten op zaterdag 28 oktober, zondag 29 oktober en zaterdag 4 november 2017. Noteer deze data in je agenda!

Er wordt rekening gehouden met het wedstrijdschema, maar omdat de competitie pas op 4 november 2017 weer van start gaat, kan het zijn dat je wordt gevraagd om op 28 of 29 oktober 2017 toch met je hele team naar het clubhuis te komen. Je moet in je Hisalis-tenue op de foto, dus niet in andere (sport)kleding. 

Zodra het fotografieschema met data en tijdstippen bekend is, wordt deze op de site geplaatst. De coaches en teambegeleiders ontvangen een bericht met daarin de datum en het tijdstip waarop jullie worden verwacht.

Als je jezelf laat fotograferen, zie je af van je portretrecht en geef je HC Hisalis toestemming om je foto te gebruiken voor deze actie.Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Wanneer je niet wilt deelnemen aan de Hoogvliet hockeyplaatjesactie, bekijk dan de bijlage met betrekking tot portretrecht.

Wij kijken ernaar uit om alle leden, coaches en teambegeleiders in het verzamelalbum te zien staan. Mis deze unieke kans niet!

Tot ziens bij het fotograferen,

Astrid van Leeuwen

Petra van der Vleuten

[email protected]

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.