header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen H1/D1 Okt
9

Waddinxveen komt terug na 3-0 achterstand op 3-3

Op zondag 8 Oktober nam Hisalis H1 het in een uitwedstrijd op tegen Waddinxveen H1. Op papier een spannende pot. De nummer 7 tegen de nummer 8 waarbij Waddinxveen net 2 punten meer verzameld had tot nu toe. 

Hisalis H1 kwam op een 0-1 voorsprong nadat rechtsachter Jurriaan Beelen weer met een voor hem herkenbare rush over de rechterkant begon. Bij de achterlijn aangekomen gaf hij de bal voor, waar er een stick van Waddinxveen tussen kwam. Via deze stick belande de bal achter de keeper. Een Eigen goal van Waddinxveen dus!

0-1 was ook de ruststand in een wedstrijd waarbij beide ploegen niet hun gebruikelijke niveau haalde, en er weinig kansen over en weer waren. In de 2e helft schoot Hisalis H1 uit de startblokken. Matthijs Wijling Maakte een actie over de linker achterlijn waarbij hij liftend met de bal 2 tegenstanders passeerde. Hij gaf de bal voor waar spits Hidde Kuiper uiteraard al op stond te wachten. Kuiper tikte de bal beheerst achter de keeper. 0-2 in het voordeel van Hisalis.

Hisalis H1 drukte direct weer door. Jurriaan Beelen ging weer gas geven over de rechterkant. Met een zelfde actie waar ook de 0-1 uit viel gaf hij nu de bal voor op Hidde kuiper die de bal door de benen van de keeper tikte. 0-3!

Hierna zakte Hisalis H1 volledig door de ondergrens. Waddinxveen ging alles of niets spelen en daar kon Hisalis even niks tegenover stellen. Binnen een kwartier kwam Waddinxveen terug tot 3-3, met goals uit een strafcorner, een aanval over rechts en een snelle counter. 

Het was aan keeper Pim Vreeken te danken dat Hisalis hier nog met een punt weg liep. Met een paar fenomenale reddingen Hield hij Hisalis in de slotfase op de been. Wel weer een punt voor de mannen van Hisalis. Over de hele wedstrijd gezien verdiende Hisalis deze dag ook niet meer. 

Volgende week staat de wedstrijd tegen Kieviten H1, de nummer 11 van dit moment, op het programma. Om 14:45 gaat het fluitsignaal op het eigen sportpark ter Specke in Lisse. 

Marcel Bakx

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.