header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Sep
22

HOCKEYBALLEN

Door een tekort aan hockeyballen komt de effectiviteit van de trainingen in gevaar.

We zijn aan het begin van dit seizoen gestart met ruim 600 hockeyballen, dat komt neer op 200 ballen per container per veld, 2 teams per veld dat is ruim 100 ballen per team. Dat is in theorie ruim voldoende voor een effectieve training. Tot onze verbazing zijn er daar nog maar 150 van over!

 Dit tekort is mede ontstaan omdat de containers op zaterdag en zondag worden gebruikt om in te spelen op de velden, terwijl dat volgens afspraak niet de bedoeling was. Er is te makkelijk met de ballen van de club omgegaan op deze manier.

 Er zijn op dit moment geen hockeyballen meer op voorraad op de club, daarom doen we een dringende oproep aan alle spelende leden, coaches, teammanagers en iedereen die de club een warm hard toedraagt. Als jullie thuis hockeyballen hebben, willen jullie deze dan meenemen naar de club en die daar in de daarvoor bestemde containers storten, of aan de bar afgeven.

Er zijn coaches/trainers die ballen uit de containers hebben gehaald, omdat ze ballen moeten hebben als ze naar een uitwedstrijd gaan. We weten dat dit gebeurd is, graag deze ballen terug doen in de containers.  

Er is namelijk aan het begin van het seizoen een mail verzonden waarin werd verteld dat je ballen voor uitwedstrijden kon ophalen tijdens de avonden van het keepers materiaal.

Aanschaf van 600 nieuwe hockeyballen is voor de club een kosten post van ruim 1.500 euro.

Dus aan iedereen die hockeyballen thuis heeft liggen neem ze alsjeblieft mee naar de club.

Iedereen bij voorbaat alvast bedankt.

 

Namens Bestuur en Tc

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.