header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jun
17

Teamindeling junioren seizoen 2017-2018

De selecties voor dit jaar zijn afgerond. In bijlage vind je een overzicht van de junioren meisjes- en jongens teams bij Hisalis. De selecties van de jongens B, alsmede de samenstelling van de jongens A worden komende week afgerond, en zullen dan zo ook zo spoedig mogelijk op de site geplaatst worden).

Het samenstellen van de selectie- en breedteteams is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gedaan, en we hebben geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met vrienden en vriendinnen die bij elkaar in het team geplaatst wilden worden. Zelf zijn wij erg tevreden over het resultaat.

Een kanttekening die wij als TC moeten maken is dat er het in sommige gevallen niet is gelukt een unaniem besluit te nemen over sommige spelers in de selectie. V.w.b. een aantal meisjes in de B- en C-lijn geldt dat er nog twijfel is ten aanzien van hen definitieve plaatsing. Tijdens de trainingen in de aankomende weken zullen wij hier, samen met de betreffende coaches en trainers, een besluit over nemen. Voor de start van de schoolvakanties (uiterlijk 10 juli) zullen de teams de definitieve samenstelling voor het komende seizoen hebben. Verdere berichtgeving over de trainingen voor de MB en MC selecties volgt later.

V.w.b. de meisjes B-selectie:

Van de drie genoemde meisjes genoemd zal er één in de B1 en zullen er twee in de B2 geplaatst worden.

V.w.b. de meisjes C-selectie:

Van de vier genoemde meisjes zullen er twee in de C1 en twee in de C2 geplaatst worden.

V.w.b. de Jongste Jeugd:

Momenteel wordt er ook hard gewerkt aan de indeling van de Jongste Jeugd Teams. Wij verwachten deze in de tweede helft van deze week ook te kunnen plaatsen. Houd de site daarom goed in de gaten.

Voor vragen of opmerkingen over ingesloten lijsten, verzoeken wij je uitsluitend via email te reageren op volgende e-mailadressen:

Jongens Junioren: [email protected]
Meisjes Junioren: [email protected]

Alvast heel veel sportief succes en plezier met jullie nieuwe teams!

Met vriendelijke groeten,
Technische Commissie Hisalis
Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.