header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Mei
21

Trainingsgroepen selecties 2017-2018

Afgelopen week publiceerden we de kalender voor de aanstaande serie selectietrainingen. Vandaag maken we de samenstelling van de selectie-trainingsgroepen bekend (zie bijlage).

Elke trainingsgroep gaat uit ongeveer twintig spelers bestaan. Deze groepen trainen twee keer. Het schema kan je terugvinden in ons vorige bericht. Na de serie van twee trainingen stromen de beste spelers door naar de volgende trainingsgroep. Zo ontstaan trapsgewijs de nieuwe selectieteams. De TC zal de definitieve samenstelling van de trainingsgroepen tijdig publiceren. Voor aanvullende informatie verwijzen we naar het selectiebeleid van Hisalis. Een link naar dit document is opgenomen in ons eerdere bericht, zie ook:

http://www.hisalis.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=1900&Volledig=1

Meespelen in een selectieteam is vrijwillig, maar zeker niet vrijblijvend. Sporten op hoog niveau vereist nu eenmaal extra inspanning. Jouw trainer/coach en teamgenoten verwachten naast een goede instelling ook veel motivatie en inzet. Je zal het hockey goed moeten gaan combineren met schoolactiviteiten en eventuele andere interesses. School staat uiteraard op de eerste plek, maar met een degelijke planning hoef je er geen trainingen en/of wedstrijden voor af te zeggen. Besef verder dat er tijdens vakanties regelmatig trainingen zijn voor selectieteams. Naast de competitiewedstrijden worden ook veelvuldig aanvullende oefenwedstrijden gespeeld.

Onaangepast gedrag of afwezigheid van trainingen zonder gegronde reden is voor selectiespelers uiteraard ongewenst. Maak daarom voordat je besluit om mee te doen een goede afweging of het echt bij jou past. Ten slotte wijzen we er op dat de ouders van selectieteams naast de reguliere contributie in de praktijk enkele aanvullende kosten maken. Hoewel dit op vrijwillige basis is, wijzen we hier wel nadrukkelijk op, omdat het eerder norm dan uitzondering is.

Indien je af ziet van selecties, maar uiteraard ook als je een andere vraag hebt, stuur dan een e-mail naar ofwel de lijncoördinatoren junioren meisjes ofwel de lijncoördinatoren junioren jongens. Zie ons organogram voor de contactgegevens:

http://www.hisalis.nl/site/default.asp?option=850.

De Technische Commissie

Bijlage