header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Mei
11

De Bollenstreek "Haakt Aan" bij One Million Hockey Legs


De bollenstreek hockeyclubs, HC Hisalis, MHC Voorhout, MHC Bennebroek en de Noordwijkse Hockeyclub, haken aan bij de actie van One Million Hockeylegs. Dit goede doel wordt ondersteund tijdens de Rabobank Bollenstreek Hockeydag, georganiseerd op maandag 5 juni 2017 (2e Pinksterdag). Op deze mooie sportdag probeert de jeugd zo veel mogelijk geld op te halen voor het project van 1MHL in Punjab, India.

1MHL wil zo veel mogelijk hockeyers betrekken bij de sociale en sportontwikkeling van school- en straatkinderen in India. Ze gebruiken hockey als middel om kinderen in India op een positieve manier levensvaardigheden bij te brengen. Met ‘weinig’ kunnen wij daar nog steeds veel betekenen in het leven een kind. Ons doel is om in 2018 als het WK hockey in India gespeeld wordt, 500.000 kinderen te laten participeren.

‘Haakje Aan’ Campagne

Met de 'Haakje Aan' campagne is het de bedoeling zo veel mogelijk hockeyers, familieleden en vrienden een Haakje Aan sticker te verkopen en zo aan te laten haken bij het project. De sticker is speciaal ontworpen zodat hij precies op de haak van je stick past en dat je zo iedereen kan laten zien dat je bent aangehaakt bij dit goede doel. Het geld dat met deze actie in de bollenstreek wordt opgehaald, gaat naar het project in Punjab.


De stickers worden in principe via de hockeyclubs verspreid. Op uw club verkoopt u bijvoorbeeld via de jeugdteams de ‘Haakje Aan’ Stickers, deze worden voor € 5,00 per stuk verkocht aan hockeyende familieleden, vrienden, buren etc. Het team dat de meeste stickers verkoopt wint bovendien een prijs:
- voor het hele team een mooi Bovelander hockeytui
- met het hele team bowlen
- voor het hele team een speciale training met een hoofdklasse speler

De prijzen worden tijdens de Rabobank Bollenstreek Hockeydag door een hoofdklasse topper bekend gemaakt en uitgereikt. 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.