header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Mei
7

Rabobank Bollenstreek Hockeydag op maandag 5 juni

Net als voorgaande jaren wordt de succesvolle Rabobank Bollenstreek Hockeydag georganiseerd op maandag 5 juni 2017 (2e Pinksterdag) voor de ABCDE-lijnen van HC Hisalis, MHC Voorhout, MHC Bennebroek en de Noordwijkse Hockeyclub. 


Dit jaar doet de E-jeugd voor het eerst mee en ondersteunen we een goed doel: One Million Hockey Legs.


Het toernooi is een "Five-a-side” hockeytoernooi voor de ABCDE-lijnen (5 spelers in het veld). Iedereen moet om 12.00 uur aanwezig zijn bij de club waar zijn/haar ‘lijn’ speelt:

  • AB-lijnen spelen bij MHC Voorhout  
  • C-lijn speelt bij MHC Bennebroek  
  • D-lijn speelt bij de Noordwijkse Hockeyclub  
  • E-lijn & keepersclinic bij HC Hisalis  
Het belooft weer een leuke en sportieve hockeydag te worden, waarin zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de klasse waarin de teams spelen. Iedereen speelt in zijn/haar eigen clubtenue. Daarnaast neemt iedereen een wit shirt mee. 

Spelbegeleiding
 
De D- en E-lijnen zorgen zelf voor een teammanager voor de begeleiding en een spelbegeleider. De C-lijn zorgt zelf voor een coach en eigen spelbegeleider. Voor de AB-lijnen levert MHC Voorhout de scheidsrechters.
  
Om het voor elk team aantrekkelijk & sportief te houden, worden naast de reguliere puntentelling per wedstrijd (3,1 of 0 punten) alle gescoorde doelpunten meegeteld. 
  
Aanmelding

We gaan ervan uit dat iedereen van de ABCDE-lijnen mee doet, tenzij een speler zich afmeldt bij de coach/manager. Niet afmelden = deelname!  Afmelden kan vóór 12 mei 2017 bij je coach/manager. Om de organisatie in goede banen te leiden vernemen we graag uiterlijk 13 mei 2017 van de coaches/managers welke spelers we kunnen indelen. Het is voor de spelvorm niet noodzakelijk dat er complete teams meedoen.

Aan iedere deelnemer wordt een eigen bijdrage van €5,- gevraagd. Het totale team-bedrag kan op de Rabobank Bollenstreek Hockeydag zelf door de spelbegeleider/captain van het deelnemende team bij de wedstrijdleiding afgerekend worden.

De actie "One Million Hockey Legs"

Ieder team doet mee met de "Haakje aan" actie. Dat wil zeggen dat ieder team Haakjes kan verkopen voor EUR 5,= per stuk. (Ver)kopen van haakjes is optioneel, niet verplicht. Wel zijn er prijzen voor de teams die de meeste haakjes verkoopt in de leeftijdscategorie. Lees meer in een apart bericht over deze actie.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.