header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Mei
7

Verschuivingen binnen de TC

Na een aantal jaren in een min of meer vaste opstelling te hebben gespeeld, gaat een aantal mensen van positie veranderen.

Wij zijn al met de verschuivingen gestart binnen de lijncoördinatie, zodat de overdracht zo soepel mogelijk kan verlopen.

De jongste jeugd commissie krijgt een geheel nieuwe bezetting, de huidige JJ-coördinatoren schuiven door als lijnco’s junioren meisjes en de huidige lijnco’s junioren meisjes gaan verder als senior lijncoördinator.

Na een aantal jaren van inspanning binnen de Jongste Jeugd als lijncoördinator (Tummen, F-jes en E-tjes) zijn Mirthe Reeuwijk, Bianca van der Lans en Mirjam Dronkers toe aan een nieuwe uitdaging en hebben deze inmiddels gevonden in de taak van lijncoördinator van de Meisjes Junioren (D-meisjes, C-meisjes, B-meisjes en A-meisjes).

Mirjam, Mirthe en Bianca dragen hun stokje met ingang van het nieuwe seizoen 2017/2018 definitief over aan Marlies De Jong en Sandy Lammers. Zij zullen, net als de lijncoördinatoren van de Junioren actief zijn als TC-er. Zij zullen de coaches van de teams begeleiden en zullen vorm aan het beleid van de Jongste Jeugd blijven geven. Marlies en Sandy zullen samen met de hoofdtrainer verantwoordelijk zijn voor het indelen van de kinderen in de teams.

Hetzelfde geldt voor Bianca, Mirthe en Mirjam: ook zij zullen de coaches begeleiden en vorm aan het beleid van de meisjes-junioren blijven geven. Tevens zijn zij, samen met de hoofdtrainer, verantwoordelijk voor het indelen van de kinderen in de teams.

Mirthe, Mirjam en Bianca nemen het stokje over van Ellen Zandbergen en Anje Hepkema want ook zij hebben een nieuwe uitdaging gevonden.

Anje en Ellen hebben zich gezamenlijk de afgelopen jaren met veel plezier ingezet voor de lijncoördinatie van de meisjes junioren.  Het is goed om zo eens in de zoveel tijd plaats te maken voor anderen die een andere en vooral frisse kijk op de organisatie hebben. De opvolging van de junioren meisjes lijncoördinatie komt in vertrouwde handen bij Mirjam, Mirthe en Bianca.

Petra Zuiderduin, de huidige coördinator van de senioren, is al langere tijd op zoek naar opvolging voor de senioren, de overstap van Ellen en Anje naar de senioren lijkt dan ook een voor de hand liggende nieuwe uitdaging. Voorlopig zullen zij als drietal de seniorenlijn in goede banen leiden. Petra doet dit al zoveel jaren en er komen veel nieuwe dingen kijken bij de senioren. Voor Ellen en Anje zal het even wennen aan deze hele andere tak van onze hockeyclub, met een geheel eigen systeem in regelgeving en natuurlijk, heel belangrijk, een overgang naar de zondag.

In de loop van komend seizoen zal Petra officieel afscheid nemen als senioren lijncoördinator.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.