header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen H1/D1 Apr
9

Heren 1 beloont zichzelf niet tegen Castricum: 1-2 verlies


Wegens de enorme drukte bij Keukenhof en allerlei activiteiten in de Bollenstreek kon het team van Castricum slechts op het nippertje op tijd Hisalis bereiken. Het leek de tegenstander niet te deren, want direct legde Castricum behoorlijke druk op de thuisploeg. Castricum kreeg al in de beginfase twee strafcorners mee maar die werden slecht verwerkt. Evenzo kon Hisalis enkele malen gevaarlijk counteren maar ook dat resulteerde niet in doelpunten. Hisalis liet zich verleiden om in het hoge speltempo van Castricum mee te gaan en het slordig uitverdedigen leiden tot de 0-1 voor de bezoekers: zij onderschepten de bal, via de as werd hij naar de spits in de cirkel gespeeld, hij nam aan met het puntje en sloeg de bal vanuit de lucht onhoudbaar in het net.

  foto Kirsten Fransen

Na rust hield Sven Cozijn zijn team in de wedstrijd met een fraaie redding op de doellijn nadat de keeper al gepasseerd was. Beide teams speelden een gelijkwaardige wedstrijd en het kon nog beide kanten op gaan. Een verrassende counter van Castricum gevolgd door een doelpunt gaf Hisalis een korte mentale tik. Hisalis wist zich hieronder uit te werken en zorgde voor druk op het doel van de tegenstander. De strafcorner die Hisalis kreeg werd door Hidde Kuiper koel en loeihard op de plank gelegd: 1-2.

Ondanks veel druk in de laatste fase van de wedstrijd door Hisalis lukte het de thuisploeg toch niet om gelijk te maken.

 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.