header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Apr
4

Bovelander hockeykampen van 14 t/m 16 augustus bij Hisalis

Ook dit jaar komt Bovelander hockeykampen naar onze hockeyverenging. Voor de jeugd van 6 t/m 9 jaar is er het Minihockeykamp, voor de oudere leeftijd, 10 t/m 13 jaar, zijn de tophockeydagen.  


Het Bovelander Minihockeykamp is een driedaags hockeykamp voor sportieve kids van 6 t/m 9 jaar.  Iedere dag beginnen we om 9.00 uur en om 17.30 uur gaat iedereen naar huis om uit te rusten en te slapen. Het programma is een gave mix van leuke en leerzame hockeytrainingen, een gastclinic van een echte international en natuurlijk superleuke kampspelen. Tijdens dit hockeykamp leer je niet alleen de nieuwste hockeytrucs, maar verbeter je ook je basistechniek. 


Samen met andere fanatieke hockeyers ben je drie dagen lang bezig met hockey, hockey en nog eens hockey! De begeleiding luistert daarbij goed naar de behoefte van de kinderen in de groep. Dus ook andere sportieve spelen, die bijvoorbeeld coördinatie en balgevoel stimuleren, kunnen onderdeel zijn van het programma. Het plezier van de kinderen staat bij ons voorop!

Kijk voor meer informatie op de site van Bovelander hockeykampen


Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.