header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Dec
2

Invallen bij uitval training

Sommige kinderen die in de ons omringende dorpen wonen worden regelmatig gebracht en gehaald van en naar de trainingen. Uiteraard in de verwachting dat je lekker gaat trainen. Echter, soms vallen trainingen om wat voor reden onverwacht uit. We proberen natuurlijk altijd om iedereen op de hoogte te brengen, maar het kan helaas ook wel eens mis gaan..

In deze koudere periode is het natuurlijk niet prettig om anderhalf uur buiten te staan als jouw training is uitgevallen. Als je niet makkelijk naar huis kan gaan dan kan je in voorkomende gevallen altijd vragen of je bij een van de andere trainingen mag aansluiten. Op die manier hoef je niet te verkleumen langs de lijn, en ben je ook niet voor niets gekomen.

Als er een training gaande is die bij jouw niveau past, stap dan gewoon even naar de desbetreffende trainer toe. Leg de situatie even uit en vraag of je mee mag doen. Gewoon durven... want vergeet niet: de trainers zijn er ook om jou te helpen! We zijn met elkaar een vereniging, dus voor elkaar en samen met elkaar!

De Technische Commissie

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.