Wedstrijdverslagen H1/D1 Sep
22

Dames 1 houdt thuis Pijnacker op gelijkspel: 1-1

Dames 1 speelt dit seizoen onder leiding van de nieuwe coach/trainer Robert Noall. De eerste uitwedstrijd tegen Saxenburg ging vorige week met 2-0 verloren.

Afgelopen zondag ontvingen de dames thuis Pijnacker, het team dat vorig jaar hoog in de competitie geëindigd is. Het team van Noall hield goed stand de eerste helft maar kon niet voorkomen dat Pijnacker toch met 0-1 voor de rust in ging. Na rust speelde Hisalis tactisch sterker en zorgde regelmatig voor verwarring bij de tegenstander door onverwacht  nieuwe posities in te nemen. Kim de Munk zorgde in de tweede helft voor de aansluiting met haar fraaie doelpunt. Eigenlijk verdiende Hisalis nog de overwinning door goed spel in de tweede helft, maar de doelpogingen gingen er helaas niet in zodat genoegen genomen moest worden met gelijkspel: 1-1.