header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors Aug
31

10 september Naomi van As en Billy Bakker op bezoek!

Olympische hockeyhelden Naomi van As (zilver) en Billy Bakker (halve finalist) komen op 10 september langs bij HC Hisalis! Op de vraag "Van wie zou je graag een handtekening op je stick willen?", waren de leden heel duidelijk: "Een ‘Olymische’ oranje hockey international". Nadat Svala Auto Hillegom dat hoorde, hebben ze Naomi en Billy uitgenodigd om een bezoek te brengen aan hockeyclub HC Hisalis.

Rond 13:30 uur komen de internationals aan bij het clubhuis van HC Hisalis. Kinderen mogen hun vraag stellen in een mini persconferentie en vervolgens is er de mogelijkheid om een handtekening van Naomi of Billy te krijgen. Aan het eind van het bezoek aan HC Hisalis wordt er een groepsfoto gemaakt. De twee internationals vertrekken rond 14:15 uur.

Heb jij een vraag voor Naomi of voor Billy, stuur hem door naar: [email protected]. Zet erbij of deze voor Naomi is, of voor Billy. Je naam, de club en het team waar je in speelt en natuurlijk je vraag. Wie weet wordt jij uitgenodigd om je vraag te stellen op de mini persconferentie.

Svala Auto Hillegom ondersteunt HC Hisalis al vele jaren. Ieder lid kan helpen de bijdrage te verhogen via de Volvo Clubbonnus. Waarbij voor elke nieuwe Volvo die een lid bij Svala Auto Hillegom koopt of leased er een clubbonus van € 1000,- naar de club gaat.


Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.