header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jul
9

Hockeytrainer 2 (HT2-elftal) opleiding bij Hisalis

Trainers- en/of coachingscapaciteiten verbeteren? De KNHB organiseert vanaf september bij Hisalis de trainersopleiding "HT2-Elftal”. Deze cursus is met name bedoeld voor trainer/coaches van A-, B-, C- en D- juniorenteams of seniorenteams. Trainers jonger dan 16 jaar kunnen toegang verkrijgen na een door de KNHB positief beoordeeld intakegesprek. Cursisten moeten een team in de bovengenoemde categorie trainen tijdens de cursus.

HT2-Elftal behandelt de belangrijkste aspecten van training, coaching en begeleiding. De opleiding bestaat uit 10 workshops van 3 uur (maandagen, 19:00-22:00). Elke workshop is onderverdeeld in een theorie- en praktijkgedeelte. De workshops worden eens in de 2 tot 3 weken gegeven. De totale looptijd van de cursus is ongeveer 25 weken. De zelfstudie-uren rondom de workshops liggen in totaal tussen de 20 en 30 uur. De cursist ontvangt eventueel bij de workshop behorende literatuur. Voor de praktijkgerichte opdrachten is tussen de 20 en 40 uur nodig. De studiebelasting per opdracht ligt afhankelijk van de complexiteit tussen de 2 en 4 uur. De volledige cursusbeschrijving is na te lezen via de volgende link:

http://www.knhb.nl/knhb+ academie/opleidingen/ hockeytrainer+2+-+elftal/ cDU1319_Hockeytrainer+2+-+ Elftal.aspx

Inschrijving kan via deze link (kies Hisalis):

https://knhb.lisabond.nl/ academie/OpenRegistratie.aspx? id=10

De Technische Commissie

Let op: 

Geïnteresseerden binnen Hisalis, voor zover nog niet benaderd, dienen voorafgaand inschrijving contact op te nemen met de Technische Commissie

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.