header foto header foto header foto header foto
 
Clubhuis en Bar Jun
28

Inplannen Bardiensten 2016-2017

Begin september start de nieuwe competitie van weer een mooi seizoen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang en de oefenwedstrijden staan al ingepland. Vanaf vandaag staat het rooster voor de diensten op de Hisalis-website zodat de bemensing van de bar door u kan worden ingepland.

Werkwijze

Om uw bardienst te plannen, logt u in op de website met uw lidnummer en wachtwoord. In de bijlage vindt u een instructie.Wanneer u bent ingelogd bij de Hisalis-app, kunt u eenvoudig uw diensten plannen onder Hisalis/Meer.

De uitgangspunten van het systeem zijn:

 

  • Alle leden vanaf 18 jaar en ouders van jeugdleden (per kind) draaien verplicht twee keer per seizoen bardienst;
  • Voor de seniorenteams geldt dat zij niet bij hun eigen teamwedstrijd de bardienst mogen draaien;
  • Tot drie weken vóór de bardienst kunt u zelf nog wijzigen;
  • De barcommissie roostert hetschemaindien niet volledig gevuld, drie weken van tevoren vol;
  • Doordat de coach/manager van de teams het rijden zelf regelen is samenloop met debarniet altijd te vermijden. In dit geval altijd zelf een vervanger zoeken en wijzigingen doorgeven aan [email protected].

Bij voorkeur worden de bardiensten verspreid over het seizoen ingedeeld; één voor de winterstop, één na de winterstop, zo maakt u het hele hockey-seizoen mee.

Let op: op 27 augustus 2016 starten de oefenwedstrijden. Ook dan hebben we vrijwilligers nodig! Voor 8 juli worden de diensten voor deze dag aangevuld en krijgen de leden die dan bardienst hebben hierover bericht.

Wanneer u vragen heeft, kunt u een bericht sturen aan barschema@hisalis.nl.

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.