header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Jun
22

Nog even en dan is er de Olmenhorst familiedag

Komende zaterdag start de Olmenhorst familiedag 2016. Ruim 40 teams hebben zich ingeschreven.
Vanaf 09:30 uur kunnen alle teams zich melden bij de wedstrijdtafel voor de kantine. Daar ontvangen de captains hun enveloppe met daarin de welkomstbrief, het programma en de eventuele BBQ bonnen.

Vanaf 10:00 uur begint de warming up en aansluitend starten de eerste wedstrijden. Ieder team moet twee of drie wedstrijden fluiten. Zorg dat je zelf een fluitje meeneemt. Heb je geen fluitje, ze zijn te leen bij de wedstrijdtafel.

Om de doorstroming bij de bar snel te laten lopen, werken we dit jaar met muntjes ter waarde van EUR 1,= per stuk. Met deze muntjes kun je zowel drankjes, snoep, en broodjes kopen. Het heeft onze voorkeur als je je muntjes pint.

We willen iedereen vragen om met de fiets te komen en de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders op te volgen. We zetten de fietsen eerst achteraan neer, en dan vullen we de stalling langzaam naar voren toe. Houd de doorgang naar de tennis en de nooduitgangen van het clubhuis vrij (ook de deur bij de Smallsteps). Als je je fiets aan de zijkanten van de fietsenstalling parkeert, kan iedereen zijn fiets pakken via het midden. Kom je toch met de auto, parkeer deze dan graag bij de voetbal.

Tot slot, tijdens de dag zelf, zijn bij de wedstrijdtafel losse BBQ en kindermenu bonnen te koop.
Blijf gerust mee eten. Het is niet de bedoeling deze dag zelf meegebrachte consumpties te nuttigen.

Wij kijken uit naar een gezellige en sportieve dag!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.