header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Mei
30

Werkbezoek gemeenteraadsleden Lisse aan Hisalis

Vijf gemeenteraadsleden uit Lisse kwamen afgelopen zaterdag op werkbezoek bij Hisalis. Riet Austie van het bestuur van Hisalis hield een korte presentatie over alles wat er gaande is bij Hisalis. Daarna volgde een rondgang over de velden waarbij het voltallige bestuur van Hisalis acte de presence gaf.

Vanuit de gemeente Lisse werd  het werkbezoek begeleid door de heer Wim  Slootbeek, fractievoorzitter VVD,  Michael van der Laan van Nieuw Lisse, Bert van Santen van SGP/CU, en Rob van Reisen en Marianne Bergman van het CDA.

Hisalis gaf in het gesprek aan enorm blij zijn met de hockeyvelden maar hebben daarnaast hun zorgen geuit over de kwaliteit van het onderhoud ervan. Daarnaast werd er gesproken over de onveilige situatie bij het in- en uitrijden vanaf de 'gedoogzone', dat is de niet-officiƫle onverharde strook naast het hoofdveld. Voor de hockeyvereniging is het een uitdaging om het onderhoud zelf te gaan doen. Ook is er van gedachten gewisseld om tot vermindering van geluidsoverlast voor de buurt van de Achterweg-Zuid te komen.

Het werkbezoek werd feestelijk afgesloten met de huldiging van het G-hockeyteam van Hisalis die hun kampioenschap vierden met een grote taart.

Het enthousiasme en blijdschap van dit team speciale hockeyers en hun begeleiders vormde een mooi slotakkoord van dit bezoek.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.