header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Mei
30

G-hockey team van HISALIS kampioen!

Afgelopen zaterdag werd na de wekelijkse training van het G-hockey team samen met het hele begeleidingsteam gevierd dat het team dit seizoen kampioen is geworden van regio noord! G-hockey is hockey voor spelers met een verstandelijke beperking, maar die niet afhankelijk zijn van een rolstoel.

Deze discipline heeft een vaste plek gekregen binnen de hockeybond KNHB, dit wil zeggen dat trainingen en competitie gelijktijdig plaats vinden met het reguliere hockey. Dit alles onder het motto: wat normaal kan, doen we normaal en wat aangepast moet worden passen wij aan.

Sinds 2006 biedt Hisalis G-hockey aan onder aanvoering van de initiator van het eerste uur Pieter-Jan de Bruijn. Sinds enige tijd is het stokje overgenomen door Michel de Groot. Het plezier in het samen hockeyen is nog steeds bij de spelers onverminderd groot en ook de begeleiders vinden het leuk om zich in te zetten voor deze groep speciale sporters.

Het kampioenschap werd gevierd met een grote taart en het feestelijke moment werd opgeluisterd door de aanwezigheid van vijf gemeenteraadsleden uit Lisse die op deze zaterdagochtend op werkbezoek waren bij Hisalis. 

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.