header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Apr
29

Voorlopige voorselectie seizoen 2016-2017

Onlangs hebben wij het vernieuwde selectiebeleid op de website gepubliceerd. In de bijlage is aangegeven wie aan welke selectietraining voor seizoen 2016/2017 mee mag doen. Verder zijn in de bijlage de data en tijdstippen van alle selectietrainingen vermeld. Noteer ze alvast in de agenda!

Deze (voorlopige) lijst is door de Technische Commissie in nauwe samenspraak met trainers en coaches samengesteld. Sommige spelers hebben dit seizoen "dispensatie" van de bond gekregen om in een lagere leeftijdscategorie uit te komen. Dergelijke dispensaties zijn in principe eenmalig. In dat geval zal de speler/speelster nu zijn opgenomen in de namenlijst van zijn/haar "volgende" lijn. Verder merken we op dat leden die hebben opgezegd (of aan hebben gegeven op te gaan zeggen) niet in de lijsten zijn opgenomen.

Indien een speler niet is voorgeselecteerd dan kan t/m 13 mei 2016 een schriftelijk en gemotiveerd bezwaar worden gestuurd naar de TC ([email protected]). De TC heroverweegt mede op basis van de gegeven motivatie of de desbetreffende speler alsnog in de voorselectie moet worden opgenomen. De TC kan in voorkomende gevallen aanvullende gesprekken aangaan met betrokken trainers, coaches of teammanagers. Ook kunnen extra observaties van de speler tijdens eigen trainingen en/of wedstrijden worden meegenomen.

Keepers worden in alle lijnen door de keepertrainers in overleg met de teamtrainers, nieuwe en oude coaches (alsmede de TC) geselecteerd. Zij hoeven niet deel te nemen aan de selectietrainingen.

Deelname aan de selectietrainingen is verplicht voor de voorgeselecteerde spelers die in aanmerking willen komen voor een selectieteam. Zonder volledige beoordeling kan een speler niet geplaatst worden in een selectie- of sterkteteam. Bij eventuele verhindering moet dit tijdig bij de TC ([email protected]) worden aangegeven. De TC zal hierop beslissen of en hoe de speler alsnog kan worden beoordeeld.

Indien er nog vragen zijn, verzoeken wij vriendelijk eerst nogmaals goed het selectiebeleid op de site na te lezen. In dat document staat de selectiemethodiek uitvoerig beschreven. Mocht de vraag dan nog niet beantwoord zijn dan kan deze per mail worden gesteld via [email protected].

Allemaal veel plezier en succes gewenst bij de trainingen!

De Technische Commissie


Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.