header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Apr
14

Velsertunnel 9 maanden dicht vanaf 15 april

Van 15 april 2016 tot medio januari 2017 is de Velsertunnel afgesloten vanwege een grootscheepse renovatie. Rijkswaterstaat werkt aan het vergroten van de doorrijhoogte, bouwt nieuwe vluchtwegen en vervangt alle technische installaties. De doorstroming en de veiligheid van de 60 jaar oude tunnel worden hierdoor sterk verbeterd. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de hockeyclubs rond het Noordzeekanaal. Het verkeer wordt negen maanden lang omgeleid via de Wijkertunnel en zogenaamde 'keerlussen'. Daarom moet rekening worden gehouden met extra reistijd. Zeker de eerste weken wordt het voor iedereen even puzzelen om van A naar B te komen. Teams die o.a. bij Overbos en de Strawberries spelen zullen alternatieve routes moeten kiezen.

Beverwijk en dus BHC Overbos zijn via A9 en A22 uit zuidelijke richting alleen bereikbaar via keerlussen en omleidingsroutes. Na de sluiting op 15/4 wordt in dat weekend nog gewerkt aan die omleidingen. Doordat die routes nog niet alle beschikbaar zijn en men nog zal moeten wennen aan de gewijzigde omstandigheden is er extra risico op oponthoud. Hou daarom rekening met extra reistijd van 20 tot 30 minuten.

Routeadvies naar Overbos: zowel uit het Noorden en het Zuiden neem op de A9 de afslag 9 Heemskerk. In Heemskerk bij 1e stoplicht linksaf de Tolweg op. Vervolgens bij 3e stoplicht linksaf Laan der Nederlanden en dan 3e rechts de B├╝llerlaan in. Daarna 4e links de Van Loenenlaan. Voorbij de 1e weg links vindt u BHC Overbos. Bordjes Sporthal Beverwijk volgen is ook goed, want die ligt naast het hockeycomplex. Vanaf Heemskerk, bebouwde kom zal de routeplanner weer zijn werk doen. Bezoekadres instellen op van Loenenlaan 21 in Beverwijk.