Wedstrijdverslagen H1/D1 Apr
6

Heren 1 heeft uiteindelijk geen moeite met Voorhout uit: 3-8

Hisalis kwam redelijk ontspannen bij Voorhout het veld op, maar dat gevoel verdween al snel toen Voorhout met 1-2 op voorsprong kwam. De thuisploeg was kennelijk goed voorbereid op de ontvangst van koploper Hisalis en wist goed druk te zetten met hoge scoopballen waarmee Hisalis aanvankelijk veel moeite had. Bij rust stond Hisalis net voor met 3-4 waardoor het team waarschijnlijk in de rust door coach Pinckaers op scherp gezet werd.

In de tweede helft werd de dominatie zichtbaar: Voorhout kreeg nog nauwelijks kansen en ook de scoops werden onschadelijk gemaakt door de beter anticiperende verdediging van Hisalis. Doelpunten makers van Hisalis waren Hidde Kuiper, Michael Post, Jean-Marck Lip, Ties Kruijer, Floris de Leeuw en Andi Lehmann. De wedstrijd werd beslist met 3-8.