header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Feb
15

Wie wordt de nieuwe Secretaris van Hisalis?

Na 4 jaar met heel veel plezier de functie van Secretaris te hebben vervuld, wordt het tijd dat iemand het stokje van mij overneemt. Tijdens de ALV in november heb ik aangegeven dat ik op zoek ben naar iemand die verder gaat als secretaris, om samen met de andere leden van het bestuur onze vereniging aan te sturen. Lijkt het je leuk om meer betrokken te zijn bij Hockeyclub Hisalis, dan is dit een mooie gelegenheid om hier invulling aan te geven.

In augustus 2011 werd ik benaderd voor deze functie, mijn kinderen begonnen aan hun 2e seizoen bij Hisalis, wij woonden net 1,5 jaar in Lisse. Ik heb meteen "ja” gezegd, zonder goed te weten waar ik aan begon. Terugkijkend kan ik zeggen dat mijn werk als secretaris ervoor gezorgd heeft dat ik een club heb leren kennen met heel veel enthousiaste mensen, die met elkaar het reilen en zeilen van onze vereniging organiseren. Daarnaast heb ik veel mensen leren kennen in de wijde omgeving.

Als secretaris ben je aanspreekpunt van de vereniging, voor leden, ouders en niet-leden. Het verzorgen van mail, bestuursvergaderingen en de Algemene Leden Vergadering zijn vaste punten, net als het ondersteunen van iedereen binnen de Hisalis-organisatie, met raad en soms ook met daad. In de bijlage worden de taken nader omschreven.

Voor meer informatie kan je een bericht sturen aan [email protected] of bellen met mij, Jocelyn Flippo, 06-20 44 38 53.

Ook bij Jan Karel Sterkenburg (06-54654573) en Riet Austie (06-54984917) kun je terecht met vragen over deze functie.

Bijlage

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.