header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Jan
28

Hisalis veiling levert 18.000 euro op!

Op zaterdag 16 januari 2016 was het dan zo ver: de Hisalis Nieuwjaarsborrel met aansluitend de Veiling. De avond begon met de borrel om half zeven. Het clubhuis zag er strak en chic uit. Onder de fantastische en opzwepende leiding van veilingmeester Jaap Meiland werd om acht uur begonnen met het veilen van de tweehonderd kavels.

Alle (oud-) leden, leden van verdiensten, sponsoren en sponsoren van kavels waren uitgenodigd, en de schatting was dat er meer dan honderd aanwezigen waren. Met behulp van enkele enthousiaste H1 spelers, drie studenten van de Haagse Hotelschool en alsmede de prima catering zat de sfeer er al snel in. Mede dankzij uw inzet en het flink bieden op de kavels, kwam de teller even na elf uur uit op €18.000 - waarvoor onze dank!

Voor de veilingcommissie was dit bedrag een mooie beloning voor het harde werken. De opbrengst van de veiling zal volledig besteed worden aan een nieuwe keuken en apparatuur.

Uiteraard houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot de keuken. Wij willen nogmaals alle sponsoren, inbrengers van kavels en alle bieders bedanken voor hun bijdrage, die deze Hisalis Veiling tot een groot succes gemaakt hebben!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.