header foto header foto header foto header foto
 
Mededelingen Nov
23

Vrijwilligers in het zonnetje bij ALV Hisalis

Afgelopen woensdag 18 november werd de jaarlijkse ALV gehouden in het clubhuis van Hisalis. Het was een goede meeting met een grotere opkomst dan normaal. Dit zou te maken kunnen hebben met het voorstel dat gepresenteerd werd voor een nieuw contributie systeem. Er waren veel meningen en discussies hierover. Daarom werd besloten dat een nieuw voorstel zal worden gemaakt waarbij de geleverde input uiteraard zal worden meegenomen. In een nog te beleggen extra bijzondere ALV zal het onderwerp (en voorstel) dan aan de orde komen.

Daarnaast was er speciale aandacht voor drie speciale vrijwilligers bij de club.


Pieter-Jan de Bruijn

Lid van Verdienste voor inzet G-Hockey

Pieter-Jan de Bruijn werd benoemd tot Lid van Verdienste en kreeg hiervoor van secretaris Jocelyn Flippo-Berger een medaille opgespeld.

Pieter-Jan heeft bij Hisalis het G-Hockey opgezet en daarna uitgebreid voor de hele Bollenstreek. Om G-hockeyleden te werven heeft hij zelfs clinics gegeven bij verschillende zorginstellingen.

Van Rabobank Bollenstreek ontving hij een Nederlands elftal shirt omdat hij nu tot het Nederlands Elftal van vrijwilligers behoort.

Elian Cozijn

Dank voor inzet als wedstrijd-secretaris junioren

Elian Cozijn werd bedankt voor haar jarenlange inzet als wedstrijd-secretaris Junioren.

Zij werd dit seizoen opgevolgd door Mariƫlle Hulshegge.
Anje Hepkema

Wim Schwarz beker

Vervolgens werd de Wim Schwarz beker uitgereikt aan Anje Hepkema. Anje is momenteel secretaris van de TC, hulp bij de Lijncoƶrdinatie en Barhoofd. Zij staat model voor de vrijwilliger in hart en nieren. Als ouder is zij sinds haar kinderen zijn gaan hockeyen allerlei taken gaan uitvoeren. Van begeleiden en coachen naar de aansturing van de gehele jongste jeugd. Dat betekende iedere zaterdag aanwezig zijn op de club, en dat is ze overigens nog steeds heel vaak. De hele familie van Anje is namelijk Hisalis-lid (en actief voor de club). Anje zelf zet zich voor de volle 100% in voor Hisalis. Kortom een rolmodel ouder en vrijwilliger!


De Wim Schwarz beker is vernoemd naar een voormalig actief lid van Hisalis. Hij was helicopterpiloot en kwam in 1974 op 37-jarige leeftijd om bij een helicoptercrash boven de Noordzee. Behalve keeper bij Heren 1 was Wim Schwarz zeer actief binnen Hisalis onder het motto "niet ik, maar de club staat centraal". Na zijn onverwacht overlijden is de Wim Schwarz Beker in het leven geroepen. Bestemd voor teams en individuen die zich volgens het gedachtegoed van Schwarz op enig gebied verdienstelijk hebben gemaakt voor Hisalis.
Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.