header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Okt
28

Eigen vermogen - deel 2

Het is een hard gelach nu we in de herverdelingsperiode de balans opmaken. We hebben het dan over het tekort aan trainingsmaterialen - eind vorig seizoen is hier al een heel artikel aan gewijd.

Één halve Vespa, drie Playstations, twee iPhone 6 toestellen, voor alle leden een drankje op het terras, voor elk team een strafcornermasker, voor één keeper een hele nieuwe uitrusting... dit zijn zo de mogelijkheden die je hebt als er 300 ballen binnen drie maanden verdwenen zijn.

Als club willen we kwaliteit leveren aan onze leden; dit komt voor een groot deel mede tot uiting in het totaal aantal balcontacten per training. Dus jullie begrijpen dat het aantal ballen op de training cruciaal is om kwaliteit te leveren. Een kleine inschatting is dat we tien minunten netto trainingstijd per training hebben ingeleverd. Immers, er moet vaker ballen worden verzameld in een training...

Met andere woorden, de mogelijkheden om de kwaliteit te leveren die we beloven wordt ons ontnomen. Ik wil jullie vragen om gevonden ballen mee terug te nemen naar jouw trainer zodat hij/zij voor jou het aantal balcontacten per training kan verhogen. Jij wordt daar een betere speler van!

PS: de oranje TK hockeyballen zijn van de Jongste Jeugd. Leden en trainers die deze ballen in hun bezit hebben moeten deze ballen weer bij JJ coördinator Rafa inleveren.

Alvast bedankt allemaal,
Martijn van Minderhout
Technisch Manager

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.