header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Okt
17

Einde voorcompetitie en vooruitblik herfstcompetitie

De voorcompetitie zit er op! Deze kleine competitie wordt door het district Noord-Holland gebruikt om nieuwe poules samen te stellen voor de herfstcompetitie. Door deze herindeling zal de gemiddelde weerstand in de poules straks gelijkwaardiger zijn.

Hoewel de uitslagen in de voorcompetitie nog wat voorbarig zijn lichten we de positieve uitschieters in de elftallencompetities kort toe. Bij de meisjes zijn zeer goede zaken gedaan - en in het bijzonder binnen de MA-lijn. Zowel de MA1 en MA2 behaalden de eerste plaats! Ook de MB4 en MD2 kunnen met een eerste plaats terugkijken op een fantastische start van het seizoen. De MB2 behaalde een hele fraaie tweede plaats. Goed gedaan dames!

In de jongenslijnen zijn bij de selectieteams ook prima resultaten behaald. De JD1 promoveert van Subtop naar Topklasse. De JC1 komen door hun tweede plaats in een sterkere Subtop poule. De JB1 ten slotte heeft ook prima partij gegeven in de Subtop.

Met de intrede van de herfst dus voor iedereen veel nieuwe kansen. We wensen jullie allemaal heel veel succes, sportiviteit en plezier in de herfstcompetitie!

De Technische Commissie

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.