header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Okt
15

"Oktoberfest" Trimmerstoernooi groot succes!

Afgelopen zaterdag organiseerde Hockeyclub Hisalis het eerste Oktoberfest 2015, een Trimmerstoernooi voor hockeyteams bestaande uit 8 personen uit de regio. Zoals de bijgevoegde foto laat zien hadden de teams hun uiterste best gedaan om zich aan het thema te houden!

De combinatie van Dirnljurkjes en Peter’s lederhosen met hockeyschoenen en sticks leverde hilarische plaatjes op; toch werd bij elke wedstrijd fanatiek om de winst gevochten! Hisalis had maar liefst vier Trimhockeyteams op de been gebracht, en samen met bezoekende teams van Rood Wit, Qui Vive en de Kikkers werd het een gezellige en sportieve middag!

Het toernooi werd afgesloten met een Duitse maaltijd met bockworst , zuurkool en bier. Daarna volgde een spetterend feest waarbij tot in de late uurtjes volop gedanst werd. Spelers uit de heren en dames teams traden op als vrijwillige scheidsrechters en verzorgden de bardiensten, wat deze dag tot een gezamenlijk gezellig hockeyclub evenement maakte wat volgend jaar zeer waarschijnlijk herhaald zal worden.

Foto van Fotokamer

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.