header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Aug
11

Even voorstellen - Rafael Bureo Gonzalez

Hallo! Ik ben Rafael Bureo Gonzalez en jullie zullen mij komend seizoen regelmatig tegenkomen op de club. Ik ga aan de slag als "Coördinator Jongste Jeugd" bij Hisalis, de club waar ik lange tijd heb gehockeyd. Sport is mijn passie en hockey is daar een groot onderdeel van. Als speler heb ik altijd veel plezier gehad met hockeyen en vind het erg leuk om nu mijn ervaring en kennis te kunnen overdragen aan Hisalis.

Ik heb altijd in een sportomgeving gewerkt en dat is met name begonnen tijdens mijn opleiding fysiotherapie. Na het afstuderen heb ik een aantal jaar gewerkt in een sport- en revalidatiecentrum met specifieke aandacht voor sportblessures en de motorische ontwikkeling van jeugdspelers.

Tijdens mijn werkzaamheden als fysiotherapeut volgde ik de Master Bewegingswetenschappen in Amsterdam en na het afronden van deze Master besloot ik een hele andere richting in te slaan, daar waar mijn passie ligt. Ik besloot naar Madrid te gaan om de opleiding tot sportpsycholoog te volgen om meer over het mentale aspect van de sport te leren. Een sportpsycholoog werkt samen met een sporter, trainer of een team om de mentale kracht te verbeteren. Door het aanleren van mentale vaardigheden verbeteren ook de sportprestaties!

Mijn doel is om er voor te zorgen dat Hisalis en de leden blijven groeien op tactisch, technisch en mentaal aspect, uiteraard met (hockey-) plezier voorop! Daarnaast hoop ik ook zoveel mogelijk te leren van alle spelers, trainers ouders van de club!

Voor vragen kunnen jullie altijd bij mij terecht via mail ([email protected]).

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

16-12 Hisalis Kerstgala