header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Jun
25

Van de Technisch Manager: "eigen vermogen"

Als je kijkt naar de inventaris van een hockeyclub, en welke waarde dat vertegenwoordigd, dan ben ik altijd benieuwd naar het aantal hockeyballen. Het gaat hierbij om twee aspecten:
  1. de economische waarde van een bal, en
  2. de waarde van een bal tijdens een training. 
De commerciële waarde van hockeybal is denk ik bij iedereen wel bekend; op het internet koop je een fatsoenlijke hockeybal vanaf €3,50. In mijn ogen veel interessanter is de waarde van een hockeybal op een training. 

Als club willen we kwaliteit leveren aan onze leden; dit komt voor een groot deel mede tot uiting in het totaal aantal balcontacten per training. Dus jullie begrijpen dat het aantal ballen op de training cruciaal is om kwaliteit te leveren. 

Helaas is dit seizoen het totaal aantal ballen met ruim 600 stuks verminderd!

Met andere woorden, een belangrijk onderdeel van ons eigen vermogen is afgenomen. Minder ballen betekent, netto onder de streep, kwalitatief minder goede trainingen…

Wij hebben jullie hulp nodig om dit probleem van ons slinkende eigen vermogen op te lossen.

De vermiste ballen liggen waarschijnlijk in sloten en bosjes rondom de velden waar spelers regelmatig de bal over het hek slaan. Deze ballen moeten terug naar de trainers. 

Ik wil jullie vragen om de ballen die dit seizoen gevonden zijn, mee terug te nemen naar de trainingen zodat jouw trainer voor jullie team het aantal balcontacten per training kan verhogen. Jij wordt daar een betere speler van!

Alvast bedankt allemaal,

Martijn van Minderhout
Technisch Manager

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.