Wedstrijdverslagen H1/D1 Jun
8

Zware middag voor Hisalis Heren 1 bij AMVJ: 8-3 verlies

Afgelopen november waren Hisalis en AMVJ aan elkaar gewaagd bij de thuiswedstrijd in Lisse. Er werd nipt verloren met 3-4. Het beeld van vandaag was minder positief: binnen een kwartier stond het 3-0 voor AMVJ. Dorus Sporken scoorde tegen het eind van de eerste helft met een handige backhandslag vanaf linksvoor. Dit herhaalde hij in de tweede helft vanaf de andere kant.

Helaas voor Hisalis bleef AMVJ telkens een stapje voor en hun bijzonder handige spits scoorde meerdere malen op basis van individuele kwaliteit. De strafcorner van Hisalis liep niet geweldig; de slagen op doel waren vaak boven de plank en de sleeppushes werden uit het doel geslagen door de keeper van  de Amstelveners die goed op dreef was. Andy Lehmann scoorde nog voor zijn ploeg met een listig uit de lucht geslagen balletje vanuit een nogal chaotische situatie voor het doel van AMVJ.

Maar wat Hisalis verder ook probeerde, ze kwamen niet veel dichter bij hun tegenstander. De eindstand was uiteindelijk 8-3 voor de thuisploeg uit Amstelveen. Hisalis zal hoogstwaarschijnlijk volgend seizoen degraderen naar  de vierde klasse.