header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Mei
28

Afsluiten en opstarten: de agenda voor juni

Komende zaterdag spelen de meeste teams al weer de laatste wedstrijd. Er zijn nog een aantal leuke evenementen maar we gaan ons dit jaar met elkaar ook goed voorbereiden op het komende seizoen. Wat dit allemaal voor jou gaat betekenen kan je hieronder teruglezen.


Geen trainingen tussen 1 en 5 juni:

Tenzij trainers en coaches anders met je hebben afgesproken zijn er aankomende week (dus van 1 t/m 5 juni) geen trainingen voor de Jongste Jeugd en juniorenteams. Een weekje rust dus maar ook een kans om met elkaar af te spreken en samen het lopende seizoen af te sluiten met bijvoorbeeld een uitje.


Jongste Jeugd dag:

Op 6 juni spelen alle Jongste Jeugd teams in de huidige teamsamenstelling een toernooi (de zogenaamde Jongste Jeugd dag). Je ontvangt bericht van jouw coach op welke locatie jouw team speelt.


Trainen in nieuwe team-samenstelling:

Van 8 juni tot en met 26 juni trainen de teams in de samenstelling voor 2015-2016 (vanaf de D-leeftijd) nog drie weken door. De samenstelling van de nieuwe teams kan je terugvinden via deze link. Op deze manier kunnen de nieuwe teams elkaar alvast leren kennen.

Let op, deze teams gaan trainen volgens een nieuw schema. Het nieuwe trainingsschema publiceren we op dinsdag 2 juni. 


Oefenwedstrijden voor teams in nieuwe samenstelling:

Op zaterdag 27 juni spelen veel van de nieuwe 2015-2016 teams oefenwedstrijden tegen Noordwijk. Dit betreft de nieuwe MA1, MA2, MB1, MB2, MC1, MC2, MD1, MD2, JA1, JB1, JB2, JC1, JC2, JD1 en JD2.


Zomervakantie:

Vanaf 29 juni gaan we allemaal stoppen en genieten van welverdiende rust en hopelijk veel mooi weer.


Start trainingen selectieteams tijdens zomervakantie:

De coaches en trainers van de selectieteams zullen de trainingen opstarten in de periode tussen 3 en 14 augustus.


Start trainingen breedteteams na zomervakantie:

De reguliere teams starten hun trainingen weer op maandag 24 augustus.


Veel plezier bij de laatste wedstrijden, en vergeet natuurlijk niet om je gelegenheidsteam in te schrijven voor de Familiedag op zaterdag 13 juni. Wil je in de zomer je skills nog meer verbeteren dan kan je natuurlijk ook een van de Hisalis Bovelander hockeykampen bezoeken tussen 13 en 15 juli.


De Technische Commissie

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.