header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Mei
25

Bovelander hockeykampen op HC Hisalis (13 t/m 15 juli)!

UPDATE: alle kampen in juli zijn vol.

Nog negen weken en dan zijn er weer de Hisalis Bovelander hockeykampen! Net als vorig jaar zijn er weer twee soorten kampen waar je in kan meedoen. Welk kamp je ook kiest, je kan er zeker van zijn dat het net als vorig jaar superleuk gaat worden en je hockey-skills weer een boost gaan krijgen!

Het Bovelander minihockeykamp (7 t/m 10 jaar)

Het Bovelander Minihockeykamp is een 3-daags hockeykamp waarbij je lekker thuis slaapt! Het kamp is voor sportieve kids van 7 t/m 10 jaar. Iedere dag begint om 9.00 uur en eindigt om 17.30 uur: een super hockeyprogramma met te gekke trainingen, een gastclinic van een international en natuurlijk superleuke hockeykampspelen. 

Wil je dit hockeykamp niet missen? Schrijf je dan in via de volgende link:

Bovelander tophockeydagen (10 t/m 13 jaar)

De Bovelander Tophockeydagen duren 3 dagen en je slaapt lekker thuis. Het kamp is voor de echte hockeyliefhebber van 10 t/m 13 jaar. Per dag zijn er 3 trainingen met een speciaal thema. Scoren, passen, verdedigen: alles komt voorbij. Je krijgt training van een toptrainer geassisteerd door ervaren Bovelander trainers. Er komt natuurlijk ook een international langs die je alles kan vertellen én laten zien om een topper te worden. Het programma start elke ochtend om 09:00 uur en om 17:30 uur zijn we klaar. 

Wil jij, net zoals je vrienden, dit absoluut niet missen? Geef je op via de speciale link:Programma 2015:

Wanneer Wat Voor wie Aanmelden
13 t/m 15 juli 
Minihockeykamp    
7 t/m 10 jaar Klik dan hier
13 t/m 15 juli  Tophockeydagen  10 t/m 13 jaar Klik dan hier


Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.