header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Mei
7

Gratis keepersclinic bij NHC op 2e Pinksterdag

Tijdens het Rabobank Bollenstreek toernooi wordt bij NHC in Noordwijk ook een keepersclinic gehouden. Alle juniorenkeepers van de deelnemende Bollenstreek hockeyclubs zijn uitgenodigd. Ook de Hisalis keepers zijn dus maandag 25 mei (2e Pinksterdag) welkom op deze gratis clinic tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Zoals je al weet ben je als goalie van onschatbare waarde voor jouw team! Extra training tussendoor is dan natuurlijk heel nuttig. Daarnaast is het natuurlijjk leuk om je mede goallies uit de Bollenstreek te ontmoeten. 

De clinic is voor alle keepers van Hisalis, MHC Voorhout, Bennebroek en de NHC uit de A, B, C en D lijnen. Voor ieder niveau keeper is er wat te halen. Kom dus je vaardigheden uitbreiden! Er staan goed opgeleide keeperstrainers klaar en zij delen graag hun kennis en ervaring met jou!

Tijdens de clinic leer je de fijne kneepjes van het "goalievak". In parcoursvorm krijg je diverse oefeningen aangeboden. Natuurlijk ontbreken specifieke keepersmaterialen zoals reboundborden, ballenkanonnen, Katchetborden, Crazy Catch-netten en vele honderden ballen niet!

De muziek zorgt voor een gezellige ambiance en natuurlijk zorgen we ook voor een drankje en een snack. We gaan hard werken en zonder twijfel ook een hoop lol maken. Kortom, alle ingrediĆ«nten voor een topsfeer!

Je kan je inschrijven tot 20 mei 2015 door onderstaande gegevens in een e-mail te zetten. Stuur de e-mail naar: [email protected].

Naam:
Achternaam:
Clubnaam
Speelklasse:
Team:
Postcode:
Adres:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Email:

Deze clinic wordt mogelijk gemaakt door de Rabobank en de clubs uit de bollenstreek (Noordwijk, Voorhout, Hisalis en Bennebroek).

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.