header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Apr
9

Belactie Hisalis Vriendenloterij

Afgelopen 9 april heeft een team diverse leden gebeld voor een gezamenlijk actie met de vriendenloterij.

Waarom doen we mee?

De muziekinstallatie van Hisalis is aan vervanging toe! Recent is één van de speakers defect geraakt. Zo willen we ook graag op het terras muziek draaien met permanente boxen (wel gericht op het clubhuis om overlast voor de buren te voorkomen). Een ander fantastische verbetering is een overkapping van een deel van terras voor de openslaande deuren. Hiermee denken we nog meer sfeer te kunnen bieden aan ons publiek. De bezoekers kunnen dan comfortabel (-en sfeervol-) genieten van de wedstrijden.

Het bestuur heeft gekozen om dit jaar mee te doen aan de Nationale Belweken van de VriendenLoterij om zo onze wens te kunnen vervullen.

Help jij ons?

Bijna 40 ouders/leden/fan's van de club zijn nieuw lid geworden. Daarnaast zijn een aantal die al meespeelde metde vriendenloterij, nu ten gunste van Hisalis gaan spelen. Dat kost hun niets extra's, maarlevert de club iedere maand geld op.  

Door mee te spelen met de VriendenLoterij voor Hisalis gaat de helft van de lotprijs direct naar onze clubkas. Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische (geld)prijzen. Heeft het belteam jouw niet gebeld, maar wil je wel meespelen met de VriendenLoterij voor Hisalis, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Hoe meer vrienden van Hisalis meespelen in de Vriendenloterij hoe sneller we de nieuwe muziekinstallatie en de overkapping van het terras kunnen realiseren. 

We rekenen op jullie support!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Hisalis.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.