header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Apr
2

9 april belactie "Meer vrienden van Hisalis bij de Vriendenloterij"

De muziekinstallatie van Hisalis is aan vervanging toe! Recent is één van de speakers defect geraakt. Zo willen we ook graag op het terras muziek draaien met permanente boxen (wel gericht op het clubhuis om overlast voor de buren te voorkomen). Een ander fantastische verbetering is een overkapping van een deel van terras voor de openslaande deuren. Hiermee denken we nog meer sfeer te kunnen bieden aan ons publiek. De bezoekers kunnen dan comfortabel (-en sfeervol-) genieten van de wedstrijden.

Het bestuur heeft gekozen om dit jaar mee te doen aan de Nationale Belweken van de VriendenLoterij om zo onze wens te kunnen vervullen.

Op 9 april tussen 19:30 uur en 21:30 uur kun je een telefoontje verwachten van één van onze leden met de oproep om mee te spelen met de VriendenLoterij voor Hisalis. De helft van de lotprijs gaat direct naar onze clubkas. Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische (geld)prijzen.

Hoe meer vrienden van Hisalis meespelen in de Vriendenloterij hoe sneller we de nieuwe muziekinstallatie en de overkapping van het terras kunnen realiseren.

We rekenen op jullie support!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van Hisalis.

*) wil je niet gebeld worden stuur dan een e-mail naar: [email protected]. Je telefoonnummer zal dan van de bellijst worden verwijderd.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.