header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie Maa
15

UPDATE: open-selectietrainingen meisjeslijnen

Zoals in het voorgaande bericht over de selectietrainingen is aangegeven heeft de Technische Commissie ondertussen de uitnodigingen verstuurd naar speelsters die direct in de plaatsing-selecties kunnen deelnemen.

Het is belangrijk om te weten dat er voor alle meisjes-lijnen "wildcards” beschikbaar zijn waarmee toegang tot de plaatsing-selecties kan worden verkregen. Deze wildcards worden na afloop van de zogenaamde open-selectietrainingen aan talentvolle en/of beloftevolle speelsters afgegeven. Iedereen die wil meedingen naar een plaats in één de selectieteams kan zich aanmelden voor de open-selectietrainingen door een e-mail te sturen aan [email protected]

Meer informatie (data, tijden, achtergronden) via http://goo.gl/hjDvgw.

Mededeling voor speelsters uit de E- en D8 lijnen:

De Technische Commissie heeft om diverse redenen besloten om speelsters uit de huidige E- en D8 lijnen niet direct in de plaatsing-selecties op te nemen. Wij willen daarom in het bijzonder de ambitieuze en talentvolle speelsters uit de E- en D8 lijnen uitnodigen om deel te nemen aan de open-selectietrainingen. Dit betreft dus speelsters die volgend seizoen in de D-lijn zullen spelen. Aanmelden kan door een e-mail te versturen naar [email protected].

Aanvullende informatie is beschikbaar via de bovenstaande link.

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.