header foto header foto header foto header foto
 
Activiteiten Feb
24

Wil jij MINI VAN DE WEEK worden?

Al sinds 2004 hebben onze jongste jeugdleden de kans om wedstrijden van Dames-1 en Heren-1 van heel dichtbij mee te maken. Bij elke thuiswedstrijd van Dames-1 mag een meisje uit de E/F-jeugd als Mini van de Week deelnemen aan de wedstrijd. Nieuw vanaf 2015 is dat bij thuiswedstrijden van Heren-1 er gelijktijdig twee jongentjes uit de D/E/F jeugd als Mini van de Week de heren mogen komen assisteren!

Hoe ziet zo’n dag er nou precies uit? Een Mini van de Week komt circa een uur voor aanvang van de wedstrijd in hockeykleding (met stick en bitje) naar het clubhuis om de spelers te ontmoeten. Jij en je ouders krijgen een welkomstdrankje en de spelers stellen zich dan aan jou voor. De Mini van de Week die de dames gaat helpen mag ook deelnemen aan de lunch!

Voorafgaand de wedstrijd ben je aanwezig bij de teambespreking. Je hoort dus alle (geheime) afspraken die de spelers of speelsters samen met de coach onderling maken! Na de teambespreking ga je samen met de spelers warm lopen. Wellicht mag je zelfs ook de keeper al een beetje gaan inspelen. Bij de dames mag de Mini van de Week de eerste afslag doen om daarmee de wedstrijd officieel van start te laten gaan. 

Als er iemand geblesseerd raakt dan moet de Mini van de week zo snel mogelijk met de waterzak of een ijskompres de betreffende speler weer fit zien te krijgen. Na afloop bedankt de Mini van de Week namens Hisalis de scheidsrechters en de coaches van de tegenpartij. Uiteraard help je het team ook bij het uitlopen.

De belangrijkste taak moet dan nog komen! De Mini van de Week mag namelijk de WOMAN (of MAN) OF THE MATCH kiezen. Dus jij mag gaan bepalen wie die middag het beste heeft gespeeld. Van deze persoon krijgt de Mini van de Week vervolgens de wedstrijdbal overhandigd met zijn of haar handtekening die mee naar huis mag worden genomen als mooie herinnering aan een fantastische hockey-middag!

Wil jij ook Mini van de Week worden? Dat kan dus als je in de E of F-jeugd speelt. En bij de jongens zelfs t/m de D-jeugd! Om je aan te melden moet je een e-mail sturen naar Ilona Duivenvoorden ([email protected]). Indien jij wordt uitverkozen ontvang je van ons een officiële uitnodiging.

Bedenk wel dat er bij Hisalis heel veel (D-), E- en F-junioren zijn. Helaas kan dus niet iedereen worden uitgekozen. Maar een goede en leuke e-mail helpt zeker!

Sponsoren

App Android App IOS

Agenda

Nog geen agenda punten.